Podsticajna sredstva za stare zanate u 2010. godini

Bez autora
Jun 02 2010

Vlada Republike Srbije dinela je Uredbu na predlog Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede o korišćenju sredstava za podršku razvoja nepoljoprivrednih aktivnosti na selu za 2010. godinu i odobravanju podsticajnih sredstva za stare zanate u 2010. godini. Na osnovu ove Uredbe raspisan je konkurs o korišćenju sredstava za podršku razvoja nepoljoprivrednih aktivnosti na selu za 2010. godinu. Pravo na korišćenje sredstava imaju fizička lica koja su nosioci porodičnog komercijalnog poljoprivrednog gazdinstva, preduzetnici, udruženja i zadruge koje su osnovane za umetničke i stare zanate i poslove domaće radinosti. Ova sredstva se dodeljuju kao namenska i bespovratna i mog se koristiti za nabavku opreme za obavljanje starih umetničkih zanata. Iznos podsticajnih sredstava ne može biti veći od 600.000 dinara. Rok za podnošenje zahteva je 15. avgust 2010. godine.

 	KOnkurs za podsticajna sredstva za stare zanate u 2010. godiniVlada Republike Srbije dinela je Uredbu na predlog Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede o korišćenju sredstava za podršku razvoja nepoljoprivrednih aktivnosti na selu za 2010. godinu i odobravanju podsticajnih sredstva za stare zanate u 2010. godini.

Na osnovu ove Uredbe raspisan je konkurs o korišćenju sredstava za podršku razvoja nepoljoprivrednih aktivnosti na selu za 2010. godinu.

Pravo na korišćenje sredstava imaju fizička lica koja su nosioci porodičnog komercijalnog poljoprivrednog gazdinstva, preduzetnici, udruženja i zadruge koje su osnovane za umetničke i stare zanate i poslove domaće radinosti.

Ova sredstva se dodeljuju kao namenska i bespovratna i mog se koristiti za nabavku opreme za obavljanje starih umetničkih zanata.

Iznos podsticajnih sredstava ne može biti veći od 600.000 dinara.

Rok za podnošenje zahteva je 15. avgust 2010. godine.

Podnošenje zahteva i konkursne dokumentacije obavlja se slanjem preporučenog pisma na adresu:

Uprava za agrarna plaćanja
Hajduk Veljkova 4-6
15000 Šabac

Detaljnije informacije o konkursu možete pogledati ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik